Wat is glasvezel internet eigenlijk?

Glasvezel is een draad van glas. Via lichtsignalen kunnen enorme hoeveelheden data worden verstuurd. En een groot voordeel is dat de draad niet gevoelig is voor onweer en andere slechte weersomstandigheden. Hierdoor kent glasvezel een aantal voordelen:

Meer internetsnelheid voor het zelfde geld

Voor glasvezel ben je vaak net zoveel en soms zelfs minder geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting, maar heb je een stabielere verbinding met veel meer internetsnelheid (Mbps). Daarnaast krijg je de snelheid geleverd waarvoor je betaalt. Een slimme keuze dus!

Met z'n allen tegelijk online

We doen steeds meer dingen tegelijk online. De één zit te gamen, terwijl de ander bestanden downloadt of films streamt. Met glasvezelinternet kunnen meerdere mensen in het gezin probleemloos online zijn. Glasvezel kan namelijk oneindige hoeveelheden data aan.

Zorgeloos internet met oneindige capaciteit

Met glasvezel krijg je een gegarandeerde internetsnelheid: de snelheid van het abonnement waar je voor kiest. Als de hele straat online is merk je daar niets van, want jouw verbinding is altijd snel en stabiel. We werken met de nieuwste technologie, hierdoor zijn internetsnelheden tot 8 GPBS mogelijk. Het netwerk is zelfs voorbereid op snelheden tot 25 Gbps in de toekomst.

Even snel up- als downloaden

Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak twintig keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon hetzelfde. Wel zo handig... en snel!

Gamen zonder haperen

Online gamen doe je het beste met glasvezelinternet, want hiermee heb je een superstabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responsetijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.

Een haarscherpe en niet haperende tv-verbinding

Dankzij de snelle en stabiele glasvezelverbinding zullen jouw (interactieve) tv-programma's minder haperen. En wil je een programma terugkijken of netflixen? Ook dat kan zonder gedoe. Met glasvezel.

Stap over naar de toekomst

Waarom zou u voor hetzelfde geld niet voor een veel beter en stabieler product gaan? Meld je vandaag nog aan voor glasvezel en kies voor de toekomst! 

Heb je nog vragen? Laat uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!